Отці Василіяни із Золочівського монастиря взяли участь в урочистостях з нагоди прийняття військової присяги молодими солдатами Навчального центру МВС України


В суботу, 3 листопада, у військовому Навчальному центрі Міністерства Внутнішніх Справ (Внутрішні Війська), дислокованому в місті Золочеві Львівської області, відбулась військова присяга на вірність українському народові.
Привітати воїнів з визначною подією у їхньому житті прибули батьки, рідні та друзі із різних областей України. О 10 годині на території Навчального центру, у каплиці Різдва Пресвятої Богородиці, розпочався Молебень до Пресвятого Серця Христового. Отець Іван Майкович, ЧСВВ, заохотив бути вірними синами та ревними захисниками своєї Батьківщини. Також до пастирського благословення були запрошені священнослужителі різних конфесій.
По завершенні моління усі вирушили до місця прийняття військової присяги. 45 військовослужбовців строкової служби осіннього призову урочисто присягнули на вірність українському народові.
Начальник Навчального центру полковник Костянтин Плетко привітав військовослужбовців зі знаменною подією в їхньому житті та закликав із честю й гідністю нести високе звання військового правоохоронця. Серед гостей були представники органів місцевого самоврядування, ветеран військової частини, представник «Союзу українок», які також привітали молодих воїнів.
Священнослужителі благословили освяченою водою молоде поповнення Навчального центру.
Після прийняття присяги підрозділи військової частини продемонстрували стройовий вишкіл, пройшли урочистим маршем.
Також відбулась зустріч керівного складу Навчального центру з батьками, під час якої були обговоренні запитання, що їх цікавили.