Найщиріші вітання з Новим 2012 роком та Різдвом Христовим!


«Біля ясел співаємо коляди, ділимося просфорою…
Це Ісус – Любов народжується в нас.
Бо хто любить, той стає Вифлеємом!»

Дорогі у Христі!
Прийміть наші найщиріші вітання з Новим 2012 роком та Різдвом Христовим!
Нехай ці свята, вісники оновлення, мрій і сподівань, ступивши на поріг Вашої оселі, принесуть разом із дзвінкою колядою міцне здоров’я, силу духу, злагоду і достаток.
Нехай казкове світло різдвяної зірки зігріває і тішить Вас радісними посмішками близьких, теплом і добротою людських стосунків. Задоволення Вам від втілених задумів і добре зробленої справи; мудрості, яка допоможе здолати всі труднощі.
У цей святковий час особливо просимо Бога про необхідні благодаті для родин: нехай приклад життя Святої Родини додає Вам відваги у щоденних турботах, а Дитя Ісус обдаровує радістю і повнотою взаємності у любові!
Пам’ятаймо, що час Різдва – це час великого Божого милосердя. Наслідуймо і ми це милосердя у ставленні до ближніх, до тих, кому зараз важче ніж нам: хворих, знедолених, несправедливо осуджених, самотніх!
Різдво Господа Бога нашого Ісуса Христа кличе нас засвідчити свою віру не тільки в церкві і на свята, але кожного дня: в родинному житті, на місці праці чи навчання, під час радості та у хвилини терпіння.
Ми молимося, щоб Всемилостивий Бог послав Вам і Вашим родинам багато різдвяної радості, новорічного щастя і йорданської Богом благословенної долі.
Разом з Вами ми дякуємо Господу за Його благодіяння, що були над нами минулого року і щиро просимо в наших молитвах благословення Божого на наші майбутні справи.
Дорогi у Христi, ще раз сердечно вітаємо зi святим празником Рiздва Христового!
Нехай Ваша праця завжди буде потрібною і корисною, а успіхи – вагомими й переконливими. Хай неодмінно збудуться всі Ваші світлі наміри, справдяться численні побажання здоров’я і щастя, що їх щедро зичитимуть у ці святкові дні, а наша українська нація буде нацією справжніх патріотів, добрих християн, щасливою й процвітаючою на благословенній рідній землі під мирним небом!
Молімося за нашу державу, за її майбутнє, за молоде покоління, щоби всі ми зростали в любові до Бога, щоб не втрачали історичної пам’яті, не цуралися рідних традицій, любили щиро свою землю.
Нехай справжнє світло віри, що просвічує кожну людину, буде наріжним каменем вашого щоденного життя. Нехай свята Божа любов царює у ваших християнських душах та у ваших родинах!
Благословення Господнє нехай перебуває з усіма вами!
Христос Рождається! Славімо Його!

Отці та браття
Золочівського монастиря ЧСВВ