Вшанування пам’яті блаженного єпископа Пряшівського Павла Ґойдича, ЧСВВ


22 вересня у Богословсько-філософському корпусі Українського Католицького Університету (вул. Хуторівка, 35-а, м. Львів) відбулась Міжнародна наукова конференція на вшанування пам’яті блаженного єпископа Пряшівського Павла Ґойдича, ЧСВВ, та митрополита Філадельфійського Константина Богачевського «Греко-католики в Україні та в світі: служіння єдності у розмаїтті культур». Організація заходу відбулась при підтримці Інституту Історії Церкви (УКУ).
На конференції було виголошено доповіді українських, словацьких та американських вчених.
Слід зауважити, що у рамках даного заходу, 21 вересня, відбулося відкриття виставки документів Центрального державного історичного архіву України у Львові на вшанування пам’яті бл. Єпископа Павла Ґойдича, ЧСВВ.
Також 24 вересня у районному Народному домі м. Золочева відбувся концерт на вшанування пам’яті єпископа Павла Ґойдича, ЧСВВ . Концерт був наповнений великим духовним змістом. Глядачі гаряче аплодували учасникам Піддуклянського художнього народного ансамблю. По закінченні дійства отець Степан Галай, перший заступник голови Золочівської райдержадміністрації Михайло Бучковський, заступник голови райдержадміністрації Роман Сухецький щиро подякували художньому керівнику Володимиру Марушину та вручили подарунки на згадку про Золочівський район.