Парафіяльне привітання для отця Петра Карпи і о.диякона Павла Савчука, ЧСВВ з нагоди свята верховних апостолів Петра і Павла


У вівторок 12 липня Церква святкувала одне з найбільших свят Верховних апостолів Петра і Павла. Саме завдяки цим апостолам ми отримали науку Христа. Саме вони поклали тривку основу для Христової Церкви.
В цей день у храмах ми вітаємо всіх чоловіків які носять ім’я Петро чи Павло, Церква бажає їм всіх Божих ласк і скріплення у житті і многих благих літ. Також найпершого заступлення від своїх патронів, чиї імена вони носять.
В цей день у церкві святого Миколая у місті Золочів парафіяни радісно вітали о. Петра Карпу, що уже довгий час служить у цьому храмі разом з ієромонахами ЧСВВ. Парафіяни і отці ЧСВВ найперше дякували о. Петру за його щедре служіння людям. За його молитви, добрі сповіді і за його велику і щиру любов до людей. Тому найперше парафіяни і просили у Бога здоров’я для о. Петра і щоб його Господь надалі скріплював його у його священичому служінні. Хай святий апостол Петро надалі посилає сили і підтримує о. Петра і допомагає йому надалі бути справжнім і ревним священиком якого потребує Церква. У свою чергу о. Петро подякував людям за привітання і запевнивши, що надалі буде щиро молитися і служити для всіх парафіян храму святого Миколая Чудотворця.
Також в цей день у храмі Вознесіння Господнього у місті Золочів парафіяни вітали о. диякона Павла Савчука, ЧСВВ, що уже більше 20 років виконує своє правдиве дияконське служіння «не словом, а ділом». Кожного дня перебуваючи у молитві за всіх парафіян і ревно виконуючи всі монаші обіти. Кожного дня виконує свій обов’язок, а саме забезпечуючи монастир о. Василіян у місті Золочеві продуктами, ладаном, хлібом і вином що приносяться на святій тайні Євхаристії.
Щиро вітаємо о. Петра Карпу і о. диякона Павла Савчука, ЧСВВ, з їхніми іменинами і бажаємо, щоб верховні апостоли Петро і Павло надалі скріплювали їх у їхньому служінні. Щоб вони надалі залишалися добрими пастирями, що ведуть Боже стадо до Христа.

Мирослав Горгота