У Підгорецькому монастирі отців Василіян відсвяткували празник на честь святого Онуфрія Великого


В суботу 24-го червня ченці із Золочівського монастиря прибули до Підгорецької обителі для вшанування святого Онуфрія Великого. Отець Віктор Батіг, ЧСВВ, місцевий настоятель наголосив, що святий преподобний Онуфрій був єгипетським ранньо-християнським святим пустельником. Одним із Отців Церкви. Який жив у пустелі в III ст. Був одним з Отців Пустельників, які мали глибокий вплив на східню духовість у віках 3-му та 4-му.
Він так любив Євхаристійного Ісуса, що бажав причащатися в пустелі щодня. Господь зробив чудо своєму вірному слузі: два ангели щодня приносили Онуфрієві св. Причастя у його печеру, де він строго постив і молився аж до свого святого відходу по небесну нагороду. Вшановування св. Онуфрія швидко поширилося на християнському Сході, а після хрестоносних війн – також і на Заході.
Святу Літургію очолив та виголосив проповідь отець Іван Майкович, ЧСВВ, адміністратор Золочівської парафії святого Миколая Чудотворця.
По завершенні Богослужіння усі присутні під час святкуваннь процесійно вирушили до фігури святого Пустельника Онуфрія, де відспівали молебень на честь Преподобного.