Святкування дня Бейдена Пауела – засновника скаутського руху.


Цими вихідними скаути і скаутки з 11-ти гуртків різних осередків відзначали День народження Бейдена Пауела, засновника скаутського руху.

“Скаутинг є активним в творенні добра, а не пасивний в тому, що він сам є добрий”- Роберт Бейден Пауел У суботу 16 лютого при монастирі оо.Василіян Вознесіння ГНІХ, відбулося святкування дня Бейдена Пауела- засновника скаутської руху, у гості до осередку Католицького скаутства Європи тут в Золочеві, прибули скаути і скаутки із Львова, Городка , Жовкви , щоб разом спільнотою провести цей день. Відбулася спільна Літургія яку служив капелан КСЄ отець Домінік Налисник, також золочів’яни мали змогу спостерігати як кожен гурток виконував певні завдання Великої гри, розпитувалися про деякі місця у нашому місці. А також мали нагоду спільно провести час, послужити один одному , прославити Бога , і загалом гарно провести час. Дякуємо всім хто долучився до спільної пригоди , до нових зустрічей!


“Золочів. Ранок. 9:45. Скаути Цей день запам’ятався щирістю емоцій та голосним сміхом. Це, напевно, мій перший виїзд, де ми так тісно співпрацювали один з одним, діяли як однин механізм. Вимучені скаути після “пробіжки” містом, попри біль у ногах, грали в ігри та танцювали з запалом у серцях. А сценки, які ти приготував в електричці, можливо, не ідеально, але з глибоким задумом, викликали посмішки.
Момент прощання, а ти не хочеш їхати, хочеш лишитись у цій атмосфері, бо тут так добре, бо тут є люди, які розуміють, бо тут не зважають на соціальний статус чи на твої “причуди”, тут є щирість…”

Віка Ячинова, гурток “Вовчиця”

“Ось і завершилось святкування Дня народження Бейдена Паула. Кожен з присутніх скаутів отримав мільйони яскравих вражень від цікавої Великої гри, креативної Вечірньої ватри та запальних бансів. Всі зарядилися позитивом та скаутським духом по самі вуха))) Дякую всім, хто долучився до організації такої бомбезної пригоди і до зустрічі на наступних скаутських акціях. ЧУВАЙ!!! “

Роман Мошук, гурток “Кобра”