Радість Торжества


Рисунок2

Цікаво і по-особливому вирує життя у «Школі радості». Крім звичних для кожного школяра уроків, у наших дітей особливі уроки – уроки духовності.

У дитячих серцях двері Любові завжди відкриті для Ісуса, тому щорічно третьокласники «Школи радості» готуються до прийняття Першого Святого Причастя. Традиційно допомагають їм у цьому сестри-монахині із церкви Вознесіння, що у м. Золочеві. Цілий рік поспіль до Тайного Дійства долучалася сестра Стефанія, яка щиросердечно відгукнулася на прохання дирекції школи та батьківського комітету щодо підготовки школярів до Першої Святої Сповіді. Доброзичлива, виважена, спокійна, компетентна, ерудована, відкрита для спілкування. Їй вдалося відчути дух нашої школи, віднайти стежину до кожного сердечка як дитячого, так і дорослого.

Саме тому діти перейнялися духом Покаяння, що зробило ще більш урочистою та відповідальною Першу Сповідь.Рисунок3

Напередодні, незабутньо і надзвичайно зворушливо, у вишиванках, діти з родинами та вчителями школи приступили до Сповіді. Такі хвилюючі моменти об’єднують наші сім’ї у велику справжню шкільну родину.

Неділя. Надзвичайно урочиста і піднесена Свята Літургія. І пройшла вона завдяки отцю Августину у зворушливому, відкритому, душевному спілкуванні з першопричасниками. Мудре священикове слово надихнуло усіх на подальше єднання з Богом, його щира посмішка додавала впевненості, піднесений церковний спів пройняв до глибини душі.

У дзвінких дитячих піснях і віршованому слові лунала подяка Богові, священику, усім, хто розділив радість Торжества.

Тішимося, що саме школа стала місточком, що поєднав два береги – родину і церкву.


Класний керівник 3 класу Нечайко Т.В.