Подяку склали Богу за 10 років священства


Сьогодні 6 серпня 2010 року, у місті Золочеві (Львівська обл.) тутешня монаша спільнота та парафіяни храму Вознесіння Господнього приймали ювілярів, які приїхали із інших василіянських монастирів скласти подяку Богу за дар священства. Десять літ тому у цій Господній святині із рук преосвященнішого владики Кир Юліана Гбура отримали ієрейські свячення монахи Чину Святого Василія Великого: о. Макарій Ленів ЧСВВ, о. Артемій Новіцький ЧСВВ, о. Власій Фуц ЧСВВ та о. Іван Регусевич ЧСВВ.
Підчас ранішньої Святої Літургії отець Артемій Новіцький ЧСВВ, виголосив подячну промову, у якій пригадав усім присутнім, що із Божої любові повстає покликання до священства. Від імені ювілярів подякував за спільну молитву.
По Святій Літургії отець Тома Кушка ЧСВВ, ігумен та настоятель храму Вознесіння Господнього від імені монашої братії та прихожан, побажав ієромонахам-ювілярам міцного здоров’я та витривалості у праці в Господньому Винограднику. Хор заспівав многоліття.
Перед тим як покинути Господню святиню, кожен із присутніх із рук ювілярів отримав індивідуальне ієрейське благословення та пам’ятний образочок з нагоди 10-ліття священства.